Arnhem is vooral wereldberoemd als de slag om Arnhem en de geschiedenis tijdens de tweede wereldoorlog. Vandaag de dag is Arnhem vooral bekend als de stad met het gezellige centrum midden in een groene omgeving. Als u even een stapje buiten de bruisende stad zet dan staat u midden in de natuur. Deze combinatie maakt een huurwoning in Arnhem juist zo leuk. Er is geen enkele stad zo divers als Arnhem. Daarnaast is de stad flink vertegenwoordigd als het gaat om musea. Van het Nederlands watermuseum tot het beroemde Nederlandse Openluchtmuseum u vindt het allemaal in Arnhem. Een dagje tussen de dieren is ook geen probleem als u naar Burgers Zoo gaat. Met een huurwoning in Arnhem kan u gerust een jaarkaart nemen om wekelijks een bezoekje aan de dierentuin te brengen. Met een gezellige binnenstad is het centrum van Arnhem uiteraard ook een aanrader. U kan gaan winkelen in het winkelcentrum of gewoon slenteren door de diverse straatjes. Het hele jaar door heeft Arnhem een bruisend nachtleven. Diverse cafés zetten tijdens de zomermaanden de terrasjes buiten zodat u kan genieten van een hapje of drankje in de tuin.

Huurwoningen in Arnhem

Arnhem is als stad flink aan het investeren in huurwoningen. Huurwoningen in Arnhem worden dus volop opnieuw gebouwd of bijgebouwd. Oude woningen worden gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe woningen. Officieel bestaat Arnhem uit drie stadsdelen: Centrum, Noord en Zuid. Hierin zijn diverse wijken gebouwd en worden nog steeds wijken gebouwd. Zo is er vooral in Zuid een aantal nieuwbouwprojecten te vinden zoals Schuytengraaf. Naast nieuwbouw is er in en rondom het centrum natuurlijk nog genoeg authentieke gebouwen te vinden. Gebouwen waar appartementen gevestigd zijn waarin u heerlijk kan verblijven. Hierin heeft u vaak wel een verouderde badkamer en keuken. Als u kiest voor nieuwbouw dan is er ook een ruime keuze uit diverse appartementen. Een huis huren in Arnhem kan nog knap lastig zijn door de ruime keuze. Dit aanbod zal de komende jaren alleen nog verder toenemen door de beloofde investeringen van Arhnem. Er zal vooral veel nieuwbouw worden gebouwd en geïnvesteerd worden in nieuwe voorzieningen voor inwoners van Arnhem.

Huurprijs in Arnhem

Een huis huren in Arnhem willen we natuurlijk allemaal wel, maar hoe zit het met de huurprijs? De huurprijs in Arnhem ligt gemiddeld lager vergeleken met de grote randstad steden. De komende jaren kan dit bedrag zelfs nog lager worden als Arnhem meer huizen gaat bouwen. Hierdoor kunnen er teveel huizen gebouwd worden waar u natuurlijk van kan profiteren. Uiteraard kan het hierdoor ook gebeuren dat de oudere woningen goedkoper worden. De afgelopen jaren is de huurprijs in Arnhem al gedaald. Dit komt natuurlijk door de crisis, maar ook doordat er nog steeds veel huizen worden gebouwd. Daarnaast wordt er wel flink geïnvesteerd in de leefbaarheid en de kwaliteit van de huurwoningen in Arnhem. U kan hier zelf ook van profiteren door vandaag nog te gaan huren in Arnhem.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?