Een huurwoning in Amstelveen vind je via Huurprofielen.nl. Via deze website worden beschikbare huurwoningen aangeboden, waarvan nog nauwelijks bekend is dat ze te huur staan. Het bestand is zeer divers. Het bevat alle prijsklassen en woningtypen. De woningen liggen verspreid door heel Nederland. Ook woningen in Amstelveen maken regelmatig deel uit van het aanbod op Huurprofielen.nl

Over Amstelveen

Amstelveen is binnen zestig jaar uitgegroeid van een dorp in een grote forensengemeente. De flats en eengezinswoningen die na de Tweede Wereldoorlog in de gemeente zijn neergezet, zijn over het algemeen ruim en van goede kwaliteit. Bij de aanleg van de nieuwe wijken is rekening gehouden met voldoende groenvoorzieningen. Langs de noordgrens van Amstelveen ligt het Amsterdamse Bos, een ruim park met verschillende recreatiemogelijkheden. Aan het stadshart van Amstelveen is de nodige aandacht besteed. Hier ligt een ruim en aantrekkelijk winkelcentrum. Daarnaast is het de vestigingsplaats van het Cobra Museum.

Bereikbaarheid

Amstelveen ligt tegen de stad Amsterdam aan. Sneltrams en bussen zorgen voor het vervoer naar het centrum van Amsterdam en naar de stations Zuid WTC en Amsterdam Bijlmer Arena. Een snelle busverbinding brengt reizigers en werknemers van Amstelveen naar de Schiphol. Door de nabijheid van de luchthaven hebben verschillende ondernemingen kantoren in Amstelveen gevestigd.

Huurprofielen Amstelveen

Woningverhuurders kunnen de profielen bekijken die door woningzoekenden zijn aangemaakt. Zij nemen contact op met de potentiële huurders waarvan de zoekcriteria het beste bij het aangeboden huurwoning passen. Huurprofielen.nl gaat ook zelf op zoek om een passende match te maken. Een woning in Amstelveen zoeken is bij Huurprofielen.nl dus erg eenvoudig.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?