Huurprofielen bemiddelt niet tussen woningzoekende en verhuurder. Wij maken het verschil door in opdracht van de u al onze kennis en ervaring in de schrale woningmarkt te benutten.

Wij hebben toegang tot honderden commerciële en niet commerciële verhuurders en hebben binnen ons concept een tool ingebouwd die 'oude' reeds verhuurde woningen opmerkt en dus geen tijd en energie hoeven te investeren in kansloos woningaanbod dat dagelijks 'rondzweeft' op het internet. Tevens hebben wij binnen ons netwerk toegang tot aanbod dat niet op de publieke markt komt en dus ook niet beschikbaar is voor andere bemiddelaars.
Efficiëntie, die wij voor u kunnen inzetten en de kans van slagen in het vinden van net die speciale gewenste woning enorm kan vergroten.

De verhuurder krijgt geen NAW-gegevens van u te zien en ook geen contactgegevens. Wanneer u wordt geselecteerd, dan krijgt u de contactgegevens van de verhuurder. Hierna kunt u zelf beslissen of u in wenst te gaan op de uitnodiging van de verhuurder voor nadere kennismaking. Wel weet u dan, dat de woning nog beschikbaar is en dat de verhuurder ook in u is geïnteresseerd.

Binnen ons netwerk hebben wij toegang tot aanbod dat niet op de publieke markt komt en dus ook niet beschikbaar is voor andere bemiddelaars.

Loop uw gewenste woning niet mis! Maak nu uw Huurprofiel aan in onze database.

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?