Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Zutphen
€895 | 135 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: De Teuge . Het woonoppervlak bedraagt 135 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€950 | 140 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zutphen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Weg naar Voorst . De oppervlakte is 140 vierkante meters. In de buurt van uitvalswegen. Buiten de bebouwde kom. ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zutphen
€800 | 140 m2

In Zutphen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 140 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Marspoortstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zutphen
€570 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Norenburgstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€1350 | 145 m2

Eengezinswoning te huur in Zutphen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€975 | 170 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Annette Poelmanhoeve . Het woonoppervlak bedraagt 170 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, cent..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zutphen
€570 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Norenburgerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in ov..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€850 | 130 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zutphen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Deventerweg. De oppervlakte is 130 vierkante meters. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€750

Knusse hoekwoning te huur van 1 jan. 2010 tot 1 juli 2010, evt. langer. Betreft een gezellige 30er jaren woning met openhaard, garage, diepe tuin, leefkeuken en 3 slaapkamers +..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€850 | 110 m2

In Zutphen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 110 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Anna van Goghstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?