Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Zutphen
€690 | 115 m2

4 Kamer app. te huur in Zutphen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zutphen
€495 | 80 m2

In Zutphen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Gasthuisstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonru..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zutphen
€700 | 65 m2

In Zutphen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Berkelkade. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goe..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zutphen
€775 | 50 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: \'s Gravenhof . Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de..

Dit zoek ik
Kamer in Zutphen
€400 | 21 m2

Kamer te huur in Zutphen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, internet ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zutphen
€800 | 109 m2

3 Kamer app. te huur in Zutphen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, terra..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zutphen
€900 | 105 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Laakse Tuin. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€900 | 114 m2

In Zutphen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 114 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hoornwerk. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder geke..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zutphen
€1150 | 148 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zutphen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kuiperstraat. De oppervlakte is 148 vierkante meters. In rusti..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zutphen
€825 | 120 m2

Te huur aangeboden in Zutphen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: De Boomgaard. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aa..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 63 - 73 - 83 - 93   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?