Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Zaanstad
€1150 | 110 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lobeliuslaan. De oppervlakte is 110 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omge..

Dit zoek ik
Etage in Zaanstad
€350 | 35 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Etage, leeg. Straatnaam is: zwartering. Het woonoppervlak bedraagt 35 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1500

vrijstaande ruime nieuwbouw woning in oostzaan. Opper 200 m2 badkm-toilet-keuken-4 slpk De..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€750 | 85 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte wordt voor bepaalde tijd verhuurd. Verlenging van huurtermijn in overleg. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 60 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, central..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850 | 125 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Annie van Eesstraat . Het woonoppervlak bedraagt 125 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken va..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€675 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Fluitekruidweg . Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€915 | 60 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zuiderkerkstraat . De oppervlakte is 60 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de o..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€950 | 120 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: J.A. Zandlevenstraat . Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€825 | 83 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hollandsch Diep. Het woonoppervlak bedraagt 83 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken ..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?