Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde Kamer in Zaanstad
€300

Te huur aangeboden in Zaanstad een Kamer, gemeubileerd. Straatnaam is: indigostraat . Het woonoppervlak bedraagt nv1 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgend..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€885 | 147 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 147 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koediep. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt d..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€1001 | 89 m2

In Zaanstad is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 89 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Irene Vorrinkplein. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€814 | 74 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Paulus Potterhof. Het woonoppervlak bedraagt 74 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan drukke weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergi..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 100 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zuiddijk. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omg..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€926 | 97 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€600 | 36 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Prins Bernhardplein. Het woonoppervlak bedraagt 36 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€770 | 55 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Ooievaarstraat . Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de vo..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€900 | 119 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, leeg. Straatnaam is: Irene Vorrinkplein . Het woonoppervlak bedraagt 119 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€975 | 106 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door d..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 93   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?