Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zaanstad
€795 | 83 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 83 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Ooievaarstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhou..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€774 | 108 m2

In Zaanstad is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 108 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Wibautstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan drukke doorgaande weg. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruim..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€925 | 117 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 117 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Herengracht . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het ond..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€950 | 77 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Irene Vorrinkplein. Het woonoppervlak bedraagt 77 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergi..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€950 | 77 m2

2 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken i..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€890 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Grote Belt. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€795 | 80 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Grote Belt . De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€825 | 100 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Blooksven. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€825 | 100 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Blooksven. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede st..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€725 | 100 m2

In Zaanstad is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Blooksven. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het o..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 89   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?