Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€775 | 45 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: hogendijk. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€925 | 60 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Herengracht. De oppervlakte is 60 vierkante meters. Huur: 925 euro p.mnd. Details: Te huur gestoffeerd appartement aan de Herengracht te Zaandam 60 m2  Het appartement bevindt zich in een recent verbouwde pastorie.  De pastorie is recentelijk verbouwd tot een kleinschalig complex van 4 appartementen, daarbij zijn originele details zoveel mogelijk intact gelaten.Indeling: Een zeer grote lichte woonkamer met open keuken 35m2. Slaapkamer van 15 m2 , een  bijkamer van 3 m2. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet van 7 m2 met granito vloer.Alle aansluitingen zijn aa..

Dit zoek ik
Etage in Zaanstad
€1325 | 164 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Etage, leeg. Straatnaam is: Irene Vorrinkplein. Het woonoppervlak bedraagt 164 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, du..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1075

Trendy appartement in nieuwbouwlocatie en rustige omgeving. Te huur in de buurt van ns station/bus station/uitgaansgebied [bios/grand cafe/party center] winkelcentrum. Gemeubileerd eventueel ongemeubileerd te huur. Te huur voor 1 of 2 personen voor een korte periode of lange pe..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Zaanstad
€550 | 50 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, gemeubileerd. Straatnaam is: bergumermeer. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: ce..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€750

Onbezorgd wonen in een sfeervolle 2-1 kap (bouwjaar 1905) met NIEUWE FUNDERING! In een intieme straat in \'oud Koog\' met tuin op het zuiden. Met zorg en aandacht is het huis onderhouden en in 1998 voorzien van een nieuwe fundering. De tuin op het zuiden voorzien van twee bergingen en de drie slaapkamers met badkamer op de verdieping maken dit geheel compleet. Bouwjaar: 1905 Perceeloppervlakte: 103 m2 eigen grond Gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 70 m2 Inhoud: ca. 193 m3 Indeling: Entree, hal met trapopgang. Woonkamer voorzien van bergkast en gaskachel. Aan de achterzijde is de nette half open keuken gelegen. Via de keuken komt u in de zonnige achtertuin op het zuiden. De tuin beschikt over twee bergingen en een eigen achterom. 1e verdieping: Hier vinden we de overloop met toegang tot de bergvliering, 3 slaapkamers, een verzorgde badkame..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€800 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: botenmakerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepa..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€875

Te huur voor nette huurders. Gemeente Wormerland. Eengezinswoning, woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, badkamer en grote zolder. Tuin van 17 meter lengte met schuur. ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1150 | 120 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Bovenveen. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€875

Te huur aangeboden een mooi 2 kamer appartement met balkon met zitje, open keuken, badkamer met ligbad en apart toilet. Was/droogcombinatie. Tevens is er een separate berging op de begane vloer. Openbaar vervoer naar Amsterdam CS direct voor de deur, en natu..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?