Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1200 | 48 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Grootscheepmakersstraat. De..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€1240 | 59 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kapelaan Gerrit Grootstraat. ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€1200 | 48 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Grootscheepmakersstraat. Het woonoppervlak bedraagt 48 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zake..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1400 | 77 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hogendijk. Het woonoppervlak bedraagt 77 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de vo..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€1300 | 62 m2

In Zaanstad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 62 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kapelaan Gerrit Grootstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. De woonruimte wordt ver..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€1150 | 44 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vinkenstraat. De o..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1200 | 70 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Prins Hendrikkade. De woning is per direct beschikbaar. De ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€1100 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Fluitekruidweg. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepas..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€995 | 90 m2

4 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, balkon. De oppervlakte is 90 vierkan..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€1250 | 65 m2

In Zaanstad is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oostkade. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder ge..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?