Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zaanstad
€1150 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Parkstraat . De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centr..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€1250 | 90 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€1250 | 120 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ruijsdaelstraat . De oppervlakte is 120 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omge..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€985 | 150 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kerkstraat. De oppervlakte is 150 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€1099 | 125 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Teakhout. De oppervlakte is 125 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij wink..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€895 | 60 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zuiderkerkstraat . Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1200 | 250 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Zuiddijk . Het woonoppervlak bedraagt 250 m2. Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig..

Dit zoek ik
Kamer in Zaanstad
€300 | 16 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Kamer, leeg. Het woonoppervlak bedraagt ongeveer 16 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: internet aanwezig, keuken ingericht, balkon,..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1700

Ruime hoekwoning in hartje zaandam. 5 ruime kamers en groot dakterras. Inclusief garage en berging. Perfecte bereikbaarheid met tram, bus,..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Zaanstad
€400 | 24 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, gemeubileerd. Straatnaam is: Amberhout. Het woonoppervlak bedraagt 24 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Tijdelijke verhuur. Verder zijn de volgende zaken van toepassing:..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?