Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Zaanstad
€800 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: botenmakerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepass..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€875

Te huur voor nette huurders. Gemeente Wormerland. Eengezinswoning, woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, badkamer en grote zolder. Tuin van 17 meter lengte met schuur. Aa..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1150 | 120 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Bovenveen. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Zaanstad
€875

Te huur aangeboden een mooi 2 kamer appartement met balkon met zitje, open keuken, badkamer met ligbad en apart toilet. Was/droogcombinatie. Tevens is er een separate berging op de begane vloer. Openbaar vervoer naar Amsterdam CS direct voor de deur, en natuur..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1500 | 200 m2

RUIME VRIJSTAANDE DIJKWONING met achtergelegen garage. Gelegen aan de Zuiddijk, op loopafstand van het centrum van Zaandam. Een bijzonder ruime woning met een woonoppervlak van ongeveer 200 m2, hetgeen u werkelijk van binnen dient te ervaren. Omschrijving Entree op dijkniveau. In feite is dit in de woning de eerste verdieping. Hier treffen we een entreehal aan met garderobekast en toiletruimte. Voorts een overloop met toegang tot een werkkamer. Op deze etage bevindt zich ook de �master bedroom.� Een riante slaapkamer met aangrenzende zeer ruime �walk-in closet�. Deze kamer beschikt over een eigen badkamer, voorzien van ligbad, separate douche, wastafelmeubel met dubbele wastafels en een eigen toilet. Zowel de slaapkamer als de eerder vermelde werkkamer hebben een schuifpui, welke toegang biedt tot een zonnige loggia over de volledige breedte van de woning, gelegen op het zuiden. Via een fraai vormgegeven houten trap, bereiken we het souterrain. In de woning ervaart u dit als begane grond. Hier bevindt zich een ruime tuingerichte woonkamer van ongeveer 50m2 met open keuken in U-opstelling, voorzien van een gezellige bar. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de woonkamer is een gesloten haard aanwezig. Een schuifpui ter breedte van de gehele woonkamer geeft u toegang tot de achtertuin. Vanuit de keuken is een bijkeuken te bereiken. Hier bevinden zich diverse ingebouwde kasten, een tweede keukenblokje, voorzien van uitstortgootsteen, een aansluitplaats voor een vaatwasmachine en een elektrische kookplaat. De gehele woonkamer, keuken en bijkeuken is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming. Aansluitend is een extra hal gelegen. Deze is fraai betegels met authentiek Italiaans tegelwerk. Er is een aparte toiletruimte, v.v. wandcloset en fontein en een opstelplaats voor een wasmachine en wasdroger. Tevens biedt deze ruimte toegang tot de achtertuin. Vanuit de hal op dijkniveau is via een trap tevens de verdieping te bereiken. Op deze verdieping treffen we drie slaapkamers aan. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten. Twee slaapkamers zijn momenteel samengevoegd, tot ��n grote kamer, ma..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€800

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonrui..

Dit zoek ik
Studio in Zaanstad
€600

Te huur aangeboden in Zaanstad een Studio, leeg. Straatnaam is: Dorpsstraat. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimt..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Zaanstad
€657 | 70 m2

4 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, balkon..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€600

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kluiverkamp. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van wink..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850 | 88 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 88 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Anemoonstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woon..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?