Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Zaanstad
€995 | 120 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Herengracht. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud i..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€1085 | 135 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: J. Kruijverstraat. De oppervlakte is 135 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zaanstad
€965 | 95 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Het Dok . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Zaanstad
€1000

Deze verzorgde vierkamer woning treft u in een goed onderhouden en centraal gelegen appartementengebouw aan. Met een woonoppervlakte van circa 90 m2 biedt dit royale vierkamerappartement u veel wooncomfort. Indeling: entree, hal met meterkast, lichte woonkamer (tafel + stoelen, 2 banken + fauteuil) met trap naar verdieping en moderne open keuken voorzien van apparatuur (oven, koelkast/vriezer combinatie, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, wasmachine, droger). Verdieping: overloop, toilet, drie slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon en badkamer met wastafel en doucheh..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€900 | 112 m2

3 Kamer app. te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, central..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€800 | 110 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€890 | 100 m2

In Zaanstad is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Zuiddijk. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerk..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€890 | 87 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: H. Gerhardstraat. Het woonoppervlak bedraagt 87 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurde..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€653 | 80 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Oostzijde. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€1190 | 132 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: De Boeg. Het woonoppervlak bedraagt 132 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aan..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?