Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Zaanstad
€875 | 80 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vinkenstraat. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€875 | 147 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 147 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koediep. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€950 | 52 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Dam . Het woonoppervlak bedraagt 52 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepas..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zaanstad
€850 | 87 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H Gerhardstraat . De oppervlakte is 87 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€775 | 90 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vlielandstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Zaanstad
€1090 | 125 m2

Eengezinswoning te huur in Zaanstad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte wordt voor bepaalde tijd verhuurd. Verlenging van huurtermijn in overleg. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centra..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€871 | 75 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Cor Geugjesstraat. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tu..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zaanstad
€850 | 90 m2

In Zaanstad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Pieter Jelles Troelstralaan . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruim..

Dit zoek ik
Kamer in Zaanstad
€350 | 10 m2

Te huur aangeboden in Zaanstad een Kamer, eensgezingswoning- 1 huisgenote 28 jaar. Straatnaam is: Dovenetelweg . Het woonoppervlak bedraagt 10 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, dubbel glas, internet aan..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zaanstad
€750 | 61 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zaanstad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oostkade. De oppervlakte is 61 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omg..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?