Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 110 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Conventstraat . De oppervlakte is 110 vierkante meters. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is ge..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarmin..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€595 | 70 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Generaal Foulkesweg . Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen binnen de bebouwde kom. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€882 | 80 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Noweestraat . Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen binnen de bebouwde kom. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€675 | 70 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Markt . Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende z..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€741 | 95 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Churchillweg. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan drukke doorgaande weg. Het betreft hier een bovenwoning. De woonrui..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€800 | 100 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Churchillweg. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder...

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€1465 | 178 m2

4 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarmi..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€995 | 108 m2

4 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, centrale verwarming, balkon. De oppe..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€300 | 12 m2

In Wageningen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 12 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Groen van Prinstererstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?