Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Wageningen
€900 | 73 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 70 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Albardaweg . Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€950 | 105 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 105 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Akeleistraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woo..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€850 | 100 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Lijnbaanstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tu..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€675 | 50 m2

In Wageningen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 50 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Conventstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonru..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€850 | 100 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lijnbaanstraat. De oppervlakte ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€995 | 95 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Leonard Roggeveenstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder geke..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€800 | 124 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming. De o..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€964 | 96 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Pad van Witte Veder. Het woonoppervlak bedraagt 96 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€360 | 25 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Plantsoen. Het woonoppervlak bedraagt 25 m2. De woonruimte is op korte termijn bes..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?