Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde Kamer in Wageningen
€500 | 28 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Kamer, gemeubileerd. Straatnaam is: Abersonlaan. Het woonoppervlak bedraagt 28 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: central..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€675 | 35 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oude Diedenweg. De oppervlakte is 35 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omg..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1250 | 135 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 135 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Roghorst. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt do..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€850 | 112 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wilslaan. De oppervlakte is 112 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving v..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€995 | 87 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Nudestraat. Het woonoppervlak bedraagt 87 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergi..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€375 | 16 m2

In Wageningen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 16 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nude . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onder..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Wageningen
€790 | 70 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Dolderstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepa..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€1300 | 132 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Morfelden-Walldorfplein . Het woonoppervlak bedraagt 132 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergin..

Dit zoek ik
Studio in Wageningen
€550 | 22 m2

In Wageningen is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 22 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vergersweg. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer go..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 61 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 61 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bernhardstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gek..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?