Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Kamer in Wageningen
€360 | 25 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Plantsoen. Het woonoppervlak bedraagt 25 m2. De woonruimte is op korte termijn bes..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€450 | 25 m2

In Wageningen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 25 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bevrijdingsstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het ce..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€700 | 47 m2

2 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: bergi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€909 | 120 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Noweestraat. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De wo..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€700 | 110 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Conventstraat. De oppervlakte is 110 vierkante meters. Woonruimte is gesitueer..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€320 | 21 m2

Kamer te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de vol..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1500 | 155 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Everlaan . De oppervlakte is 155 vierkante meters. In rus..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€775 | 88 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 88 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Grintweg . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder geken..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€875 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon, t..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€975 | 115 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Geertjesweg. Het woonoppervlak bedraagt 115 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurde..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?