Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Wageningen
€789 | 95 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Churchillweg . Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan drukke weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurd..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€1050 | 145 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 145 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Pad van Witte Veder. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt ver..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€950 | 140 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 140 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Leonard Roggeveenstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder geken..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€890 | 113 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vakwerkstraat. De oppervlakte is 113..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€650 | 76 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Thorbeckestraat. Het woonoppervlak bedraagt 76 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€650 | 67 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Thorbeckestraat. De oppervlakte is 67 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winke..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€995 | 95 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Leonard Roggeveenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€610 | 50 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hoogeinde. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zak..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€875 | 80 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Abersonlaan . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€650 | 76 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 76 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Thorbeckestraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte ..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?