Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 61 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bernhardstraat. Het woonoppervlak bedraagt 61 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Ve..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€1050 | 150 m2

4 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aan..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€1400 | 140 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, internet aanwezig, tv aan..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 90 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hoogstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonrui..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€750 | 55 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Markt. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volge..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€995 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Albardaweg. De oppervlakte is 70 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de o..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€975 | 95 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Christiaan van Abkoudeplantsoen . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt ve..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€900 | 120 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Roghorst. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoew is in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zij..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, dubbel glas,..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€1400 | 140 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, internet aanwezig, tv aansluit..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?