Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Wageningen
€650 | 55 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 55 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Conventstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoni..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€875 | 115 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Het woonoppervlak bedraagt 115 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, dubbel glas, keuken ingeric..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€725 | 70 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht, terr..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€739 | 84 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schaepmanstraat. De oppervlakte is 84 vierkante meters. Woonruimte is gesitueer..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€700 | 110 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, t..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€950 | 77 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bernhardstraat. Het woonoppervlak bedraagt 77 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, internet a..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€710 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Thorbeckestraat. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€800 | 65 m2

4 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€795 | 69 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Plataanlaan. Het woonoppervlak bedraagt 69 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zak..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 75 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, inter..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?