Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Wageningen
€1100 | 65 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bastion . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aa..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1350 | 95 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Veerweg . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat...

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€875 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Abersonlaan. De oppervlakte is 80 vierkante meters. B..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€850 | 85 m2

4 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming,..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1037 | 135 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig...

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€695 | 60 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon, tv aansluit..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€789 | 95 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Churchillweg . Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan drukke weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurd..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€1050 | 145 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 145 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Pad van Witte Veder. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt ver..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€950 | 140 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 140 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Leonard Roggeveenstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder geken..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€890 | 113 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vakwerkstraat. De oppervlakte is 113..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?