Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Wageningen
€900 | 135 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Boeslaan. Het woonoppervlak bedraagt 135 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Ve..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€725 | 65 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Thorbeckestraat. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgevi..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€350 | 14 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Van der Waalsstraat. De oppervlakte is 14 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van win..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Wageningen
€895 | 110 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Poststraat. De oppervlakte is 110 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€800 | 90 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nobelweg. De oppervlakte..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€300 | 8 m2

In Wageningen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 8 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hollandseweg . De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderho..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 85 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwa..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€715 | 65 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Markt . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenovee..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1000 | 145 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wilslaan. De oppervlakte is 145 vierkante meters. In rustige omg..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€995 | 95 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Rietveldlaan. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?