Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Wageningen
€805 | 72 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 72 vierkante meters. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De w..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€800 | 73 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 73 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Albardaweg. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij winkels gelegen Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De w..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€995 | 235 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bosrandweg. De oppervlakte is 235 vierkante meters. Beschikbaarheid van woo..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€850 | 90 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nobelweg. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woon..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€850 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centr..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€840 | 80 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hollandseweg. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwez..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€900 | 104 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Huszárlaan . De oppervlakte is 104 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor o..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€1250 | 127 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ing..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€369 | 18 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Plantsoen. De oppervlakte is 18 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omge..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€347 | 15 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Plantsoen. Het woonoppervlak bedraagt 15 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuu..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?