Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Wageningen
€865 | 82 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dolderstraat. De oppervlakte is 82 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€850 | 85 m2

In Wageningen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Pad van Jip en Janneke. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gek..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 70 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon, tv aan..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€699 | 40 m2

In Wageningen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 40 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Churchillweg. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De ..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€380 | 14 m2

Kamer te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, keuk..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€725 | 65 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Markt. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder ..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€395 | 20 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Beuningstraat. Het woonoppervlak bedraagt 20 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen bes..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Wageningen
€850 | 30 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Studio, gemeubileerd. Straatnaam is: Veerstraat . Het woonoppervlak bedraagt 30 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€770 | 95 m2

4 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Ligt aan drukke doorgaande weg. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, du..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€865 | 81 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Dolderstraat. Het woonoppervlak bedraagt 81 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, ..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?