Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Wageningen
€850 | 71 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Eykmanstraat. Het woonoppervlak bedraagt 71 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: bergi..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€900 | 71 m2

Wageningen: Appartement met 3 slaapkamers op vierde verdieping ( bovenste) met vrij uitzicht met groot balkon, het gehele app voorzien van laminaat vloer en complete keuken, app wordt geheel gespoten en geverfd,..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Wageningen
€1450 | 160 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 160 v..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€900 | 71 m2

4 kamer appartement in Wageningen met groot balcon 71 m2 geen lift aanwezig 3 slaapkamers, gestoffeerd inclusief servicekosten en exclusief Energie en kab..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€895 | 81 m2

In Wageningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 81 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plein. De woning is per direct beschikbaar. De woo..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€800 | 124 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 124 vierkant..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€590 | 36 m2

2 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 3..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€375 | 14 m2

In Wageningen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 14 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hollandseweg. De woning is per direct beschikbaar. De..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Wageningen
€595 | 70 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Generaal Foulkesweg. D..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Wageningen
€850 | 115 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Poststraat. De o..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?