Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Wageningen
€800 | 90 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nobelweg. De oppervlakte i..

Dit zoek ik
Kamer in Wageningen
€300 | 8 m2

In Wageningen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 8 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hollandseweg . De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€750 | 85 m2

3 Kamer app. te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarm..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€715 | 65 m2

In Wageningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Markt . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1000 | 145 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Wageningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wilslaan. De oppervlakte is 145 vierkante meters. In rustige omgev..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€995 | 95 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Rietveldlaan. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Wageningen
€725 | 85 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Rooseveltweg. Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€700 | 140 m2

Eengezinswoning te huur in Wageningen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, centrale verwarming,..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Wageningen
€1500 | 155 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Everlaan. Het woonoppervlak bedraagt 155 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, c..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Wageningen
€990 | 130 m2

Te huur aangeboden in Wageningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kortestraat . Het woonoppervlak bedraagt 130 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale v..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 53   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?