Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Rotterdam
€980 | 54 m2

In Rotterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 54 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Palladiostraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de v..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Rotterdam
€1495 | 80 m2

In Rotterdam is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Van der Takstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De wo..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Rotterdam
€1350 | 90 m2

Te huur aangeboden in Rotterdam een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Mijnsherenlaan. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rotterdam
€875 | 32 m2

Te huur aangeboden in Rotterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Nieuwe Binnenweg. Het woonoppervlak bedraagt 32 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rotterdam
€850 | 55 m2

Te huur aangeboden in Rotterdam een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Suze Groeneweglaan. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rotterdam
€1295 | 51 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rotterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kleiweg. De oppe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rotterdam
€720 | 42 m2

In Rotterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 42 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Mathenesserweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rotterdam
€1195 | 48 m2

Te huur aangeboden in Rotterdam een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hoevestraat. Het woonoppervlak bedraagt 48 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rotterdam
€1295 | 55 m2

In Rotterdam is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 55 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Sionstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De w..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rotterdam
€1350 | 58 m2

4 Kamer app. te huur in Rotterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 58 vierkante ..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?