Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Roermond
€595 | 67 m2

2 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dub..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€700 | 70 m2

4 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€1200 | 112 m2

4 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarm..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€774 | 96 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kempweg. De oppervlakte is 96 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar ver..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€710 | 81 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Minderbroederssingel. Het woonoppervlak bedraagt 81 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€625 | 58 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ernst Casimirstraat. De oppervlakte is 58 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte i..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€679 | 75 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Begijnhofstraat. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€690 | 51 m2

2 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elemen..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€850 | 130 m2

In Roermond is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 130 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Mariagardestraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gek..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Roermond
€875 | 100 m2

Eengezinswoning te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centra..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 51 - 61 - 71 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 119 - 129 - 139 - 149   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?