Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Roermond
€711 | 83 m2

3 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 83 vierkante..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€861 | 100 m2

In Roermond is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Sint Christoffelstraat 171. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gek..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€850 | 47 m2

2 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 47 vierk..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€726 | 58 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Joep Nicolasstraat 201. Het woonoppervlak bedraagt 58 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€796 | 80 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kloosterwandstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€1200 | 117 m2

In Roermond is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 117 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Jesuitenstraat 5. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€1075 | 98 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Achter de Steenen Trappen. Het woonoppervlak bedraagt 98 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€935 | 79 m2

In Roermond is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 79 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Loesbleik 30. De woning is binnenkort beschikbaar. De..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€784 | 83 m2

4 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 83 vierkant..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€737 | 76 m2

In Roermond is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 76 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Begijnhofstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt doo..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?