Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Roermond
€695 | 94 m2

Eengezinswoning te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarm..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€745 | 82 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Monseigneur Driessenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 82 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de vo..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€499 | 63 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Mariagardestraat . De oppervlakte is 63 vierkante meters. Woonruimte is gesituee..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Roermond
€635 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, dubbel glas, balko..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Roermond
€900 | 128 m2

Te huur aangeboden in Roermond een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Achter de Steenen Trappen . Het woonoppervlak bedraagt 128 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Roermond
€750 | 130 m2

Eengezinswoning te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, centrale verwarming, dubbel gl..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Roermond
€625 | 80 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Achter de Cattentoren. De oppervl..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Roermond
€700 | 50 m2

Te huur aangeboden in Roermond een Studio, gemeubileerd. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€664 | 50 m2

Te huur aangeboden in Roermond een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Henri Tijssenstraat . Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonru..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Roermond
€525 | 68 m2

In Roermond is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 68 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Mariagardestraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De wo..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?