Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Rijswijk
€1050

Acacialaan, Rijswijk: Centraal gelegen, gestoffeerd dubbel bovenhuis/maisonette (120 m2) in rustige woonwijk aan de rand van Oud Rijswijk centrum, nabij winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse (inter)nationale bedrijven. Indeling: afgesloten portiek met brievenbussen, trap naar de tweede verdieping, entree appartement. Ruime hal (ca. 1.9 x 3.4 m) met garderobekast en voorzijkamer (ca. 3.35 x 2.30 m), welke als studeerkamer gebruikt kan worden. Lichte woon/eetkamer (ca. 9.6 x 3.7/3.0 m) met schouw en gelhaard voorzien van een plavuizen vloer in de woonkamer en een laminaatvloer in de eetkamer met toegang tot het balkon. De moderne woonkeuken (ca. 4.0 x 3.25 m) met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Vanuit de hal is er toegang naar de badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een wenteltrap naar de bovenste verdieping met overloop..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Rijswijk
€1495 | 110 m2

4 Kamer app. te huur in Rijswijk. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, dubbel glas, terras, t..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€1300 | 115 m2

In Rijswijk is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 115 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Jaagpad. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is g..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€1300

Jaagpad-Rijswijk: Gestoffeerd dubbel bovenhuis (115 m2) in rustige en groene woonwijk met uitzicht over de Vliet en nabij de binnenstad van Delft, het winkelcentrum de Boogaard, het park Elsenburgerbos en de uitvalswegen. Diverse internationale organisaties zoals de EPO en SHELL en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. Indeling: Entree, trap naar eerste etage, overloop met toilet. Woon/eetkamer (ca. 45 m2) met authentieke details uit de jaren �30, zoals glas-in-lood schuifdeuren en inbouwkasten en met balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en geeft toegang tot het balkon. Trap naar tweede etage, overloop met toilet en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Slaapkamer aan de voorzijde (14 m2) met inbouwkasten, slaapkamer aan de achterzijde (16 m2) met inbouwkasten en balkon. Studeerkamer (6 m2) en badkamer m..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€700 | 30 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Hoflandstraat. Het woonoppervlak bedraagt 168 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarmi..

Dit zoek ik
Kamer in Rijswijk
€700 | 30 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een Kamer, leeg. Straatnaam is: Hoflandstraat . Het woonoppervlak bedraagt 30 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Rijswijk
€875 | 40 m2

In Rijswijk is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 40 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Leeuwendaallaan. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wo..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Rijswijk
€1250 | 110 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sparrelaan . De oppervlakte is 110 vierkante meters. In de buurt van uitvalswegen. Woonruim..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€1175 | 85 m2

Eengezinswoning te huur in Rijswijk. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, t..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€950 | 152 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Van Vredenburchweg . Het woonoppervlak bedraagt 152 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer is in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?