Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Etage in Rijswijk
€700

Nabij Rijswijk; Bovenetage (700) & kamer (500) te huur in eengezinswoning in centrum Naaldwijk aan het water gelegen. Goede openbaarvervoe..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€1000 | 115 m2

Eengezinswoning te huur in Rijswijk. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elemen..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Rijswijk
€595 | 40 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Leeuwendaallaan . De oppervlakte is 40 vierkante meters. Beschikbaarh..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€895 | 94 m2

In Rijswijk is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 94 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kerklaan. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt doo..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€600 | 55 m2

3 Kamer app. te huur in Rijswijk. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berg..

Dit zoek ik
Etage in Rijswijk
€700

Bovenetage (700) & kamer (500) te huur in eengezinswoning in cemtrum..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€950

Te huur aangeboden een 4 kamer appartement met tuin, 3 slaapkamers en een woonopp.vlakte van 95 m2 gel..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€835

Te huur aangeboden een 4 kamer appartement met balkon, 2 slaapkamers en een woonopp.vlakte van 85 m2 ge..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€1050

Te huur aangeboden: een 5-kamer maisonnette in Rijswijk. Volledig gestoffeerd. Woonoppervlakte 120 m². Woning beschikt over een balkon. In een rustige woonwijk gelegen. Nabij uitv..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Rijswijk
€1050

Acacialaan-Rijswijk: Centraal gelegen, gestoffeerd dubbel bovenhuis/maisonette (120 m2) in rustige woonwijk aan de rand van Oud–Rijswijk centrum, nabij winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse (inter)nationale bedrijven. Indeling: afgesloten portiek met brievenbussen, trap naar de tweede verdieping, entree appartement. Ruime hal (ca. 1.9 x 3.4 m) met garderobekast en voorzijkamer (ca. 3.35 x 2.30 m), welke als studeerkamer gebruikt kan worden. Lichte woon/eetkamer (ca. 9.6 x 3.7/3.0 m) met schouw en gelhaard voorzien van een plavuizen vloer in de woonkamer en een laminaatvloer in de eetkamer met toegang tot het balkon. De moderne woonkeuken (ca. 4.0 x 3.25 m) met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Vanuit de hal is er toegang naar de badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een wenteltrap naar de bovenste verdie..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?