Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Rijswijk
€750 | 100 m2

In Rijswijk is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Rijswijkseweg . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en ve..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€950 | 105 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Nassaukade. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepass..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€990 | 115 m2

In Rijswijk is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 115 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Jaagpad. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonr..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€825 | 148 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Clavecimbellaan . De oppervlakte is 148 vierkante meters. In ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€950 | 110 m2

4 Kamer app. te huur in Rijswijk. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras...

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€990

Jaagpad, Rijswijk: Gestoffeerd dubbel bovenhuis (115 m2) in rustige en groene woonwijk met uitzicht over de Vliet en nabij de binnenstad van Delft, het winkelcentrum de Boogaard, het park Elsenburgerbos en de uitvalswegen. Diverse internationale organisaties zoals de EPO en SHELL en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. Indeling: Entree, trap naar eerste etage, overloop met toilet. Woon/eetkamer (ca. 45 m2) met authentieke details uit de jaren 30, zoals glas-in-lood schuifdeuren en inbouwkasten en met balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en geeft toegang tot het balkon. Trap naar tweede etage, overloop met toilet en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Slaapkamer aan de voorzijde (14 m2) met inbouwkasten, slaapkamer aan de achterzijde (16 m2) met inbouwkasten en balkon. Stu..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€795 | 135 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Clavecimbellaan. De oppervlakte is 135 vierkante me..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€995 | 110 m2

4 Kamer app. te huur in Rijswijk. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon, te..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€520 | 75 m2

4 Kamer app. te huur in Rijswijk direct tegenover winkelcentum in de Boogaard. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan drukke doorgaande weg. Woning is nabij winkels gelegen Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, bal..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€995

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sparrelaan . In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van wi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?