Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rijswijk
€1495 | 110 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Tollensstraat. De oppervlakte is 110 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van wink..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€1250 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Beetslaan. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Een park ligt op loop..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rijswijk
€1250 | 150 m2

3 Kamer app. te huur in Rijswijk. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verw..

Dit zoek ik
Kamer in Rijswijk
€330 | 12 m2

In Rijswijk is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 12 vierkante meters. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betr..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rijswijk
€1350 | 150 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rijswijk. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sir Winston Churchilllaan . De oppervlakte is 150 vierkante meters. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€975

Jaaggpad, Rijswijk ZH: Gestoffeerd dubbel bovenhuis (115 m2) in rustige en groene woonwijk met uitzicht over de Vliet en nabij de binnenstad van Delft, het winkelcentrum de Boogaard, het park Elsenburgerbos en de uitvalswegen. Diverse internationale organisaties zoals de EPO en SHELL en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. Indeling: Entree, trap naar eerste etage, overloop met toilet. Woon/eetkamer (ca. 45 m2) met authentieke details uit de jaren �30, zoals glas-in-lood schuifdeuren en inbouwkasten en met balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en geeft toegang tot het balkon. Trap naar tweede etage, overloop met toilet en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Slaapkamer aan de voorzijde (14 m2) met inbouwkasten, slaapkamer aan de achterzijde (16 m2) met inbouwkasten en balkon. St..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Etage in Rijswijk
€700 | 36 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een Etage, gemeubileerd. Straatnaam is: Hoflandstraat . Het woonoppervlak bedraagt 36 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Rijswijk
€785 | 101 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Klaroenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 101 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen binnen de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toep..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Rijswijk
€1100 | 80 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Tulpstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan drukke weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale ve..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rijswijk
€1495 | 110 m2

Te huur aangeboden in Rijswijk een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Tollensstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuk..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?