Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning.
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Purmerend
€875 | 46 m2

In Purmerend is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 46 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Westerstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Purmerend
€1200 | 43 m2

Te huur aangeboden in Purmerend een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Nijlstraat. Het woonoppervlak bedraagt 43 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volg..

Dit zoek ik
Studio in Purmerend
€1100 | 100 m2

Te huur aangeboden in Purmerend een Studio, leeg. Straatnaam is: Kerkstraat. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale v..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Purmerend
€895 | 42 m2

In Purmerend is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 42 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Boeierstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder..

Dit zoek ik
Studio in Purmerend
€900 | 40 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Purmerend. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Westerweg. De opper..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Purmerend
€765 | 48 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Purmerend. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Boeierstraat. De op..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Purmerend
€1150 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Purmerend. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Westersteeg. De opp..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Purmerend
€1400 | 92 m2

In Purmerend is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 92 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Springfontein. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Purmerend
€1250 | 107 m2

In Purmerend is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 107 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Apkenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt d..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Purmerend
€1100 | 75 m2

In Purmerend is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 75 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Purmerdijk. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 27 - 37 - 47 - 57 - 67 - 77   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?