Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Purmerend
€1169 | 78 m2

3 Kamer app. te huur in Purmerend. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 78 vierkante meters..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Purmerend
€1210 | 78 m2

3 Kamer app. te huur in Purmerend. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 78 vierkante meters. De..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Purmerend
€1130 | 81 m2

3 Kamer app. te huur in Purmerend. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 81 vierkante m..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Purmerend
€1175 | 60 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Purmerend. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dubbele buurt. De oppervlakte is 60 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Purmerend
€1370 | 65 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Purmerend. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oude Sluis. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Purmerend
€1175 | 60 m2

2 Kamer app. te huur in Purmerend. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 60 vie..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Purmerend
€1370 | 65 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Purmerend. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oude Sluis. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Purmerend
€1350 | 75 m2

Te huur aangeboden in Purmerend een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Weerwal. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Purmerend
€1350 | 75 m2

Te huur aangeboden in Purmerend een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Weerwal. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Purmerend
€1195 | 47 m2

In Purmerend is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 47 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Weeshuissteeg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ge..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?