Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Nijmegen
€724 | 65 m2

In Nijmegen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kronenburgersingel. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Nijmegen
€1450 | 90 m2

In Nijmegen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Arsenaalplaats. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenm..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Nijmegen
€1380 | 71 m2

In Nijmegen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 71 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Mr. Franckenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte w..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€733 | 35 m2

Kamer te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 35 vierkante met..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Nijmegen
€1095 | 59 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Nijmegen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Molenstraat. De oppe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Nijmegen
€1050 | 50 m2

3 Kamer app. te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 50 vierkante mete..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€365 | 17 m2

Te huur aangeboden in Nijmegen een Kamer, leeg. Straatnaam is: de Ruyterstraat 39 4. Het woonoppervlak bedraagt 17 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Nijmegen
€1085 | 83 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Nijmegen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: IJsvogelpassage. De opp..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€1100 | 40 m2

In Nijmegen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 40 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: St. Annastraat. De woning is binnenkort beschikbaar. D..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€1045 | 55 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Nijmegen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marie Curiestraat. De op..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?