Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€895 | 40 m2

3 Kamer app. te huur in Nijmegen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 40 vierkante mete..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€1175 | 100 m2

3 Kamer app. te huur in Nijmegen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 100 vierkante ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€995 | 44 m2

Te huur aangeboden in Nijmegen een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Lange Hezelstraat. Het woonoppervlak bedraagt 44 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder ..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€464 | 13 m2

Kamer te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 13 vierkante meters. De ..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€1105 | 95 m2

Kamer te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 95 vierkante meters. ..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€227 | 6 m2

In Nijmegen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 6 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Graafseweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€1125 | 70 m2

Kamer te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 70 vierkan..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Nijmegen
€1495 | 110 m2

In Nijmegen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 110 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koolemans Beynenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. D..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Nijmegen
€1025 | 96 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Nijmegen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Malvert. De oppervlakte is 96 vierkante meters. Woonruimte is..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Nijmegen
€650 | 21 m2

Te huur aangeboden in Nijmegen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Krayenhofflaan. Het woonoppervlak bedraagt 21 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?