Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Nijmegen
€1800 | 119 m2

4 Kamer app. te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte ..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€450 | 18 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Nijmegen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: St. Stephanusstraat. De oppervlakte is 18 vierkante meters. Woonruimte i..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€220 | 11 m2

Te huur aangeboden in Nijmegen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Treubstraat. Het woonoppervlak bedraagt 11 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
Kamer in Nijmegen
€320 | 19 m2

In Nijmegen is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 19 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Treubstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woo..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Nijmegen
€725 | 32 m2

In Nijmegen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 32 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Maasstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgend..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€1120 | 33 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Nijmegen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Priemstraat. De oppervlakte is 33 vierkante meters. Woonruimte i..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Nijmegen
€1095 | 96 m2

In Nijmegen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 96 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Malvert. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de vol..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Nijmegen
€1000 | 35 m2

In Nijmegen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 35 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plein 1944. De woning is binnenkort beschikbaar. De woon..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Nijmegen
€2350 | 90 m2

4 Kamer app. te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 90 vierka..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Nijmegen
€1835 | 138 m2

4 Kamer app. te huur in Nijmegen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, terras. De oppervlakte is 138 vierkante..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?