Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Eengezinswoning in Maarssen
€1300 | 125 m2

Te huur aangeboden in Maarssen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Reigerskamp. Het woonoppervlak bedraagt 125 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Maarssen
€700

In het hartje centrum van het gezellige Maarssen hebben een keurig en strak 2 kamer appartement met ruime balkon/dakterras beschikbaar. Het appartement is recent compleet vernieuwd aan de binnenzijde en voorzien van een laminaatvloer, een nieuwe keuken (voorzien van een afwasmachine, koelkast met vriesvak, kookgelegenheid met afzuiging) en nette badkamer met douchecabine en toilet! Kortom bent u op zoek naar een appartement op een geweldige locatie, die luxe afgewerkt is en die u zo kunt betrekken? Extra: - Huurder betaalt een borg (2mnd huren) en een bemiddelingsvergoeding; - Huurprijs exclusi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Maarssen
€890 | 98 m2

3 Kamer app. te huur in Maarssen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, balkon. De..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Maarssen
€1300 | 125 m2

In Maarssen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 125 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Reigerskamp . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij winkels gelegen Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. D..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Maarssen
€750 | 62 m2

In Maarssen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 62 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Raadhuisstraat . De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Maarssen
€1400 | 125 m2

Te huur aangeboden in Maarssen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Zwanenkamp. Het woonoppervlak bedraagt 125 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwez..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Maarssen
€1500 | 150 m2

Eengezinswoning te huur in Maarssen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas,..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Maarssen
€975 | 100 m2

Te huur aangeboden in Maarssen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Fazantenkamp . Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Maarssen
€800 | 65 m2

In Maarssen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Termeerweg. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is ..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Maarssen
€1250 | 110 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Maarssen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Emmaweg. De oppervlakte is 110 vierkante meters. In rustige omgev..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 73   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?