Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Leeuwarden
€895 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Stationsweg. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leeuwarden
€914 | 71 m2

In Leeuwarden is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 71 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Baljéestraat 1. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
Studio in Leeuwarden
€545 | 17 m2

In Leeuwarden is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 17 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Ritsumastraat 366. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt do..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€895 | 86 m2

In Leeuwarden is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 86 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Noteboomstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgen..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€790 | 65 m2

In Leeuwarden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Verzetsstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€740 | 45 m2

Te huur aangeboden in Leeuwarden een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Weerd. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€790 | 65 m2

Te huur aangeboden in Leeuwarden een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Verzetsstraat. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Leeuwarden
€540 | 12 m2

In Leeuwarden is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 12 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Ferdinand Bolstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimt..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€895 | 75 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Frans Halsstraat. De o..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€879 | 41 m2

Te huur aangeboden in Leeuwarden een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Diepenbrockstraat. Het woonoppervlak bedraagt 41 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken va..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?