Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Leeuwarden
€920 | 45 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oosterkade. De opp..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€808 | 45 m2

In Leeuwarden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Diepenbrockstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€875 | 60 m2

3 Kamer app. te huur in Leeuwarden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 60 ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€695 | 55 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Breedstraat. De opp..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€695 | 58 m2

In Leeuwarden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 58 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Breedstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€800 | 67 m2

In Leeuwarden is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 67 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Breedstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€808 | 85 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Julianalaan. De opp..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€1495 | 181 m2

In Leeuwarden is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 181 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Willem Lodewijkstraat 49. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonrui..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€1495 | 181 m2

In Leeuwarden is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 181 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Willem Lodewijkstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Leeuwarden
€920 | 102 m2

Te huur aangeboden in Leeuwarden een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Heliconweg. Het woonoppervlak bedraagt 102 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?