Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Leeuwarden
€894 | 66 m2

3 Kamer app. te huur in Leeuwarden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 66 vierkante me..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€1295 | 93 m2

In Leeuwarden is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 93 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Broukade. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wor..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€795 | 60 m2

Te huur aangeboden in Leeuwarden een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Leeuwerikstraat. Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€750 | 45 m2

3 Kamer app. te huur in Leeuwarden. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 45 vierka..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€550 | 90 m2

In Leeuwarden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Borniastraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte..

Dit zoek ik
Kamer in Leeuwarden
€550 | 90 m2

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Borniastraat. De opper..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€1295 | 93 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Leeuwarden. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Broukade. De oppe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€895 | 47 m2

In Leeuwarden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 47 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Noorderweg 54. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Leeuwarden
€1140 | 123 m2

Te huur aangeboden in Leeuwarden een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bongastate. Het woonoppervlak bedraagt 123 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Leeuwarden
€800 | 65 m2

In Leeuwarden is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oostergrachtswal. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?