Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Kampen
€595 | 45 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hofstraat. De oppervlakte is 45 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Kampen
€975 | 100 m2

4 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer g..

Dit zoek ik
Etage in Kampen
€425 | 48 m2

In Kampen is een Etage te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 48 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vloeddijk . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omge..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Kampen
€650 | 85 m2

Te huur aangeboden in Kampen een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Noordweg. Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€895

In Kampen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Kampen
€649

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vispoort. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van c..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Kampen
€725 | 72 m2

2 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is alleen beschikbaar voor bepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Kampen
€1100

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. Beschikbaarheid van woonruimte, alleen voor bepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de om..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Kampen
€895 | 42 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vispoort . De oppervlakte is 42 vierkante meters. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van ce..

Dit zoek ik
Studio in Kampen
€500 | 37 m2

Te huur aangeboden in Kampen een Studio, leeg. Straatnaam is: Hofstraat . Het woonoppervlak bedraagt 37 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg ..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?