Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Groningen
€1295 | 129 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oosterhamrikkade 12. De op..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Groningen
€1150 | 70 m2

4 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 70 vierk..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Groningen
€1195 | 100 m2

4 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 100 vierkante meter..

Dit zoek ik
Studio in Groningen
€1050 | 57 m2

Studio te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 57 vierkante meters. De stra..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Groningen
€1495 | 95 m2

Te huur aangeboden in Groningen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Boterdiep. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken..

Dit zoek ik
Studio in Groningen
€405 | 30 m2

Studio te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 30 vier..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Groningen
€1345 | 97 m2

3 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 97 vierkante..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Groningen
€1295 | 129 m2

Te huur aangeboden in Groningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Oosterhamrikkade. Het woonoppervlak bedraagt 129 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de..

Dit zoek ik
Studio in Groningen
€875 | 36 m2

Studio te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 36 vierkante meters. ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Groningen
€1295 | 104 m2

4 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 104 vie..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?