Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Groningen
€1295 | 80 m2

In Groningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Van Heemskerckstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
Studio in Groningen
€995 | 30 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Appie Groenlaan. De oppe..

Dit zoek ik
Kamer in Groningen
€405 | 13 m2

Te huur aangeboden in Groningen een Kamer, leeg. Straatnaam is: Ernst Casimirlaan. Het woonoppervlak bedraagt 13 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Groningen
€1150 | 60 m2

4 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 60 vierkante meter..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Groningen
€925 | 72 m2

In Groningen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 72 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Populierenlaan. De woning is binnenkort beschikbaar. D..

Dit zoek ik
Studio in Groningen
€1100 | 45 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Peizerweg. De oppervlakte is 45 vierkante meters. Woonruimte is g..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Groningen
€1275 | 65 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oosterstraat. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Woonruimte i..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Groningen
€1200 | 94 m2

In Groningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 94 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Sijgersmaheerd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Groningen
€1360 | 104 m2

In Groningen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 104 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Friesestraatweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt d..

Dit zoek ik
Studio in Groningen
€900 | 21 m2

Te huur aangeboden in Groningen een Studio, leeg. Straatnaam is: Aweg. Het woonoppervlak bedraagt 21 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende za..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?