Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Groningen
€1150 | 86 m2

Te huur aangeboden in Groningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Marcellus Emantslaan. Het woonoppervlak bedraagt 86 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Groningen
€995 | 65 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Grote Leliestraat. De o..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Groningen
€1290 | 58 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zaagmuldersweg. De opp..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Groningen
€1250 | 119 m2

Te huur aangeboden in Groningen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Regattaweg. Het woonoppervlak bedraagt 119 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Groningen
€1400 | 75 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Gedempte Zuiderdiep. De o..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Groningen
€1095 | 70 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Groningen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Winschoterdiep. De opp..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Groningen
€1225 | 103 m2

3 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 103 vierkante..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Groningen
€808 | 62 m2

In Groningen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 62 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Damsterdiep 7 b. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Groningen
€824 | 48 m2

3 Kamer app. te huur in Groningen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 48 vierkante me..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Groningen
€800 | 45 m2

Te huur aangeboden in Groningen een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Nieuwe Kijk in 't Jatstraat. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Ve..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?