Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Goes
€565 | 62 m2

Te huur aangeboden in Goes een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: De Spinne . Het woonoppervlak bedraagt 62 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€650 | 80 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Valckeslotlaan. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepa..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€1400 | 176 m2

In Goes is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 176 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Burgemeester van Reenensingel . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwon..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€750 | 110 m2

3 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale ve..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€1500 | 190 m2

Eengezinswoning te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, tv aa..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€695 | 70 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Breitnerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volg..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€1000 | 195 m2

In Goes is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 195 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Keizerstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€826 | 101 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Groen van Prinstererstraat . De oppervlakte is 101 vierkante..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€1058 | 167 m2

In Goes is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 167 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Groen van Prinstererstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Het betreft hier een bo..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€685 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: bergi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?