Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Goes
€1250 | 110 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oostsingel . De oppervlakte is 110 vierkante meters. Woonruimte..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Goes
€400 | 65 m2

Te huur aangeboden in Goes een 2 Kamer app., gemeubileerd. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van to..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€1200 | 132 m2

Te huur aangeboden in Goes een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Beethovenlaan . Het woonoppervlak bedraagt 132 m2. Gelegen aan een rustige weg. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€1250

In Goes is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Gasthuisstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€1250 | 330 m2

Te huur aangeboden in Goes een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Gasthuisstraat. Het woonoppervlak bedraagt 330 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€550 | 95 m2

In Goes is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hallsteinhof. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden do..

Dit zoek ik
Studio in Goes
€775 | 46 m2

Studio te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon,..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Goes
€600

Te huur, maisonette, 10 minuten buiten de leuke stad Goes in het gezelligste dorp van Noord-Beveland, Kortgene. Het betreft een klein gezellig maisonette compleet gemeubileerd, voorzien van dubbele beglazing,halletje, laminaatvloer, kleine woonkamer met keuken (2 pits elektrisch koken, magnetron/ovencombinatie, wasbak)1ste slaapkamer met inbouwkast, in de woonkamer glazen schuifpui naar buiten,luxe kleine badkamer met WC, douchecabine met thermostatische mengkraan, dubbele wastafel,design radiator en grote spiegel, trap naar boven, grote bergruimte, 2de slaapkamer met velux dakraam en hoog dak. Dakisolatie. Gemeubileerd: 2 persoonsbed in de 1ste slaapkamer, eettafel met 5 stoelen, loung..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€1250 | 190 m2

Eengezinswoning te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. D..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€780 | 120 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ganzepoortstraat . De oppervlakte is 120 vierkante meters. Woonruimte is gesitueer..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?