Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Goes
€750 | 80 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Jachthavenweg. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Goes
€900 | 70 m2

Te huur aangeboden in Goes een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Wijngaardstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de v..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€800 | 104 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: \'s-Gravenpolderseweg. De oppervlakte is 104..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Goes
€1080 | 120 m2

In Goes is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Claushof. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Goes
€1000 | 130 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Putwei. De oppervlakte is 130 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€840 | 93 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kolveniershof . Het woonoppervlak bedraagt 93 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig,..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Goes
€400 | 45 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Louise de Colignylaan. De oppervla..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€1050 | 115 m2

In Goes is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 115 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Noordweegseweg. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Goes
€400 | 45 m2

In Goes is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Louise de Colignylaan. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruim..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€795 | 85 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Akkerdistelstraat. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Ve..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?