Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Goes
€700 | 65 m2

Goes: Aan Singelstraat, groot 2 kamer appartement met open keuken aparte slaapkamer, douche en gescheiden toilet. Appartement bevind zich op de 1e verdieping . ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€700 | 85 m2

Goes: geheel gerenoveerd 3 kamer appartement op 1e verdieping midden in het centrum . Keuken en to..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€995 | 100 m2

3 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, du..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€995 | 85 m2

3 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale v..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€600 | 90 m2

Te huur aangeboden in Goes een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: P.C. Quantstraat. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Goes
€875 | 110 m2

Eengezinswoning te huur in Goes. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het betreft hier een benedenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, tv aan..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€948 | 100 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kolveniershof. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€600 | 90 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: P.C.Quantstraat. De oppervlakte is 90 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, na..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€800 | 85 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Houttuinen. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€800 | 85 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Houttuinen. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de om..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?