Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Goes
€695 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Breitnerstraat. De oppervlakte is 70 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte i..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€675 | 80 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vogelzangsweg. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centru..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€995 | 145 m2

Te huur aangeboden in Goes een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Gasthuisstraat. Het woonoppervlak bedraagt 145 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met d..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€600 | 76 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Watertorenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 76 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken v..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€1040 | 190 m2

4 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwa..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€927 | 103 m2

3 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, balkon, tv aan..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€840 | 105 m2

Te huur aangeboden in Goes een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Korte Vorststraat. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€500 | 76 m2

Goes: Binnenkort beschikbaar Kleine, evt gem. vrijst woning voor 1 of 2 werkende personen met voldoende inkomen. Nieuwe HR en keuken met groot rvs fornuis. 2 r..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€800 | 80 m2

4 Kamer app. te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbe..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€725 | 70 m2

In Goes is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Blanckstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder geken..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?