Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Goes
€895 | 130 m2

Te huur aangeboden in Goes een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Hilleweg. Het woonoppervlak bedraagt 130 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgen..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€710 | 80 m2

In Goes is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Schuttershof. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt ver..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Goes
€710 | 80 m2

Te huur aangeboden in Goes een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Schuttershof. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Goes
€895 | 130 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hilleweg. De oppe..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Goes
€1300 | 100 m2

Prachtige woning op de 1e en 2e etage boven een kapsalon in het centrum van Goes. Woonkamer van 50m2, aparte keuken, slaapkamer en badkamer. dakterras met v..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Goes
€795 | 67 m2

In Goes is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 67 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Papegaaistraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenm..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€685 | 90 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Goes. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zaagmolenstraat. De oppervlakte is 90 vierkante meters. Woonruimte..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€950 | 115 m2

Eengezinswoning te huur in Goes. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 11..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Goes
€1025 | 100 m2

Te huur aangeboden in Goes een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: John Denverlaan. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken va..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Goes
€1000 | 207 m2

Unieke hoekwoning met aanbouw en carport in de aantrekkelijke woonwijk “Noordhoek”. De woning wordt gekenmerkt door de royale aanbouw aan de achterzijde (6 x 4) de prettige lichtinval, een ruime tuin met een goede bezonning (zuiden) en de ligging op 5 fietsminuten van het stadscentrum. De wijk is zeer kindvriendelijk en heeft veel gemeentelijk groen. Er zijn in de Hornikswei maar enkele woningen met zoveel leefruimte op de begane grond dus dit is uw kans! De indeling is als volgt: Begane grond Ruime entree met meterkast, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fonteintje, de zeer riante woonkamer is tuingericht en heeft door de grote raampartijen en de solar-tubes een heerlijke lichtinval! Door de aanwezigheid van de open haard krijgt het geheel nog eens extra sfeer. De tuin is door middel van de openslaande deuren te bereiken. In de woonkamer is een voorraadkast aanwezig. De halfopen keuken in lichte kleurstelling heeft veel werkruimte kijkt leuk uit over de rest van het straat en is voorzien van inbouwapparatuur ( vaatwasser, keramische-kookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast en combi-magnetron) 1e..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?