Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Dronten
€735 | 77 m2

Te huur aangeboden in Dronten een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Het Spectrum . Het woonoppervlak bedraagt 77 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurde..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dronten
€735 | 77 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dronten. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Het Spectrum. De oppervlakte is 77 vierkante meters. B..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€716 | 120 m2

Eengezinswoning te huur in Dronten. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale v..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dronten
€875 | 110 m2

Te huur aangeboden in Dronten een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Winter. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dronten
€875 | 110 m2

Te huur aangeboden in Dronten een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Winter. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toe..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Dronten
€630 | 85 m2

In Dronten is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: De Rede . De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt d..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Dronten
€630 | 85 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dronten. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: De Rede . De oppervlakte is 85 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in d..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€869 | 137 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Dronten. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Het Zenit. De oppervlakte is 137 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en op..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dronten
€770 | 77 m2

Te huur aangeboden in Dronten een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Het Spectrum. Het woonoppervlak bedraagt 77 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€760 | 120 m2

Te huur aangeboden in Dronten Een eengezinswoning, aan de: Paardenbrink. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Het betreft een tussenwoning. Een park/bos is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. De wijk heeft een woonthema, \"wonen met je paard\" gezien de aard van het thema is het mogelijk om een paard in de nabijheid van de woning te stallen. Het centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Tevens zijn winkels en OV op korte afstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, internet aanwezig, keuken ingericht, tv aansluiting, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 840 euro.(inc. ele..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?