Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Dronten
€785 | 103 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dronten. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Het Spectrum. De oppervlakte is 103 vierkante meters. ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dronten
€744 | 102 m2

In Dronten is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 102 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Het Spectrum. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft h..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€819 | 138 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Dronten. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Het Zenit. De oppervlakte is 138 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonr..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Dronten
€535 | 41 m2

In Dronten is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 41 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Buitenplaats. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. Het o..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€769 | 122 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Dronten. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lancasterdreef. De oppervlakte is 122 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbe..

Dit zoek ik
Kamer in Dronten
€600 | 40 m2

1 of eventueel meerdere kamers aangeboden, dus hele boven verdieping, incl zolder kamer 1. 12 m2 kamer 2 circa 16 m2. kamer 3 circa 6m2 = nu uitgebouwd tot kleding kast, zolder circa 20 m2 voor eventuele berging, alleen badkamer zou boven gedeeld moeten worden, verder gebruik van alle faciliteiten mogelijk, keuken aparte koelvrieser, gezamenlijk wasmachine droger. idiaal voor vrouw die onverhoopt . voor onderdak zoekt met kids...of iema..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€809 | 137 m2

Eengezinswoning te huur in Dronten. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanw..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Dronten
€739 | 100 m2

3 Kamer app. te huur in Dronten. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, balk..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€754 | 130 m2

Te huur aangeboden in Dronten een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Thomsonstraat. Het woonoppervlak bedraagt 130 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Dronten
€820 | 140 m2

Eengezinswoning te huur in Dronten. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?