Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Den Helder
€800 | 92 m2

3 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, terras. De oppervlakte is..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Den Helder
€825 | 120 m2

In Den Helder is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Jolstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenm..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Den Helder
€825 | 120 m2

Te huur aangeboden in Den Helder een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Jolstraat . Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanw..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Helder
€605 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kanaalweg . De oppervlakte is 70 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Den Helder
€473 | 65 m2

In Den Helder is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koningdwarsstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Helder
€1350 | 164 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Mercurius . De oppervlakte is 164 vierkante meters. Verkeert in nette..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Den Helder
€695 | 95 m2

In Den Helder is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Joubertstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onde..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Helder
€597 | 80 m2

3 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, ke..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Den Helder
€900 | 140 m2

In Den Helder is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 140 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Prins Willem-Alexandersingel . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Helder
€1500 | 170 m2

In Den Helder is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 170 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Langestraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende e..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?