Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Den Bosch
€1145 | 64 m2

In Den Bosch is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 64 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Sweelinckplein. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de v..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Den Bosch
€995 | 55 m2

In Den Bosch is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 55 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Willem Hubertstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Den Bosch
€1065 | 33 m2

2 Kamer app. te huur in Den Bosch. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 33 ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Bosch
€765 | 48 m2

Te huur aangeboden in Den Bosch een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Maijweg 4 B. Het woonoppervlak bedraagt 48 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Den Bosch
€1350 | 102 m2

In Den Bosch is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 102 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Capucijnenpoort. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder g..

Dit zoek ik
Studio in Den Bosch
€755 | 26 m2

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Den Bosch. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koningsweg. De oppervlakte is 26 vierkante meters. Woonruimte is..

Dit zoek ik
Studio in Den Bosch
€1050 | 30 m2

In Den Bosch is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 30 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Silenenstraat 2 A. De woning is binnenkort beschikbaar. De ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Bosch
€1150 | 80 m2

Te huur aangeboden in Den Bosch een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Brede Haven. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Den Bosch
€1095 | 59 m2

In Den Bosch is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 59 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Onderwijsboulevard. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Den Bosch
€1350 | 120 m2

In Den Bosch is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oude Vlijmenseweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruim..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?