Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Den Haag
€1195 | 55 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Haag. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Westeinde 201 E. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Woonruimt..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Haag
€1250 | 65 m2

Te huur aangeboden in Den Haag een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Richard Wagnerlaan. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Den Haag
€1500 | 85 m2

Te huur aangeboden in Den Haag een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Pieter van den Zandestraat. Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Den Haag
€1350 | 41 m2

Te huur aangeboden in Den Haag een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Sumatrastraat. Het woonoppervlak bedraagt 41 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Haag
€1225 | 70 m2

3 Kamer app. te huur in Den Haag. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 70 vierkante meters. ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Haag
€1210 | 66 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Haag. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Amsterdamsestraat. De op..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Den Haag
€1375 | 79 m2

In Den Haag is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 79 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Okkernootstraat 109. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruim..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Den Haag
€1100 | 67 m2

3 Kamer app. te huur in Den Haag. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 67 vierkante meters..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Den Haag
€1450 | 81 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Haag. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Van Heutszstraat. De oppervlakte is 81 vierkante meters. Woonruimt..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 4 Kamer app. in Den Haag
€1450 | 75 m2

4 Kamer app. te huur in Den Haag. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 75 vi..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. Huur



Waarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?