Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


3 Kamer app. in Amsterdam
€1500 | 70 m2

In Amsterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Gravenstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1450 | 86 m2

4 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 86 vierkante meters...

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1170 | 98 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Carolina MacGillavrylaan . De oppervlakte is 98 vierkante meters. Verkeert in n..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€940 | 106 m2

In Amsterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 106 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Eva Besnyostraat . De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door d..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Amsterdam
€700 | 45 m2

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 45 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H. Cleyndertweg. Huur: 700 euro p.mnd. Details: Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement treft u de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, zwevend toilet en de wasmachineaansluiting. Vanuit de woonkamer met open keuken heeft u toegang tot een ruim balkon welke strekt over de gehele breedte van het appartement. Het balkon is gelegen op het zuiden, waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon én het prachtige uitzicht. In de onderbouw is een (fietsen)ber..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1475 | 95 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nassaukade . De oppervlakte is 95 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte, alleen..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1350 | 100 m2

4 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij winkels gelegen Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam
€1150 | 85 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Haardstee. Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: b..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Eengezinswoning in Amsterdam
€1250 | 190 m2

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zuiderzeepark. De oppervlakte is 190 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en open..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Amsterdam
€460

In Amsterdam is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Tweede Atjehstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?