Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Amsterdam
€1495 | 54 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: August Allebéplein 61. Het woonoppervlak bedraagt 54 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1495 | 54 m2

4 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 54 vierkant..

Dit zoek ik
Kamer in Amsterdam
€764 | 22 m2

In Amsterdam is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 22 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: H.J.E. Wenckebachweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ge..

Dit zoek ik
Kamer in Amsterdam
€1300 | 36 m2

Kamer te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 36 vierkante meters. D..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1450 | 50 m2

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 50 vi..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€764 | 22 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: H.J.E. Wenckebachweg. Het woonoppervlak bedraagt 22 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Amsterdam
€1300 | 36 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Rookmelderstraat. Het woonoppervlak bedraagt 36 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgend..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1200 | 130 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bestevâerstraat 4. Het woonoppervlak bedraagt 130 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1200 | 130 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bestevâerstraat 43 3. Het woonoppervlak bedraagt 130 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1426 | 85 m2

In Amsterdam is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Staalmeesterslaan. De woning is binnenkort beschikbaar. De ..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?