Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


Kamer in Amsterdam
€1450 | 23 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een Kamer, leeg. Straatnaam is: Kanaalstraat. Het woonoppervlak bedraagt 23 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn d..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1100 | 18 m2

In Amsterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 18 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Burgemeester Eliasstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder ..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Amsterdam
€1400 | 50 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Warmoesstraat. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zij..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1300 | 65 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Paramariboplein. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1495 | 64 m2

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 64 vierkante..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1457 | 85 m2

In Amsterdam is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Staalmeesterslaan. De woning is binnenkort beschikbaar. De ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1300 | 65 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Paramariboplein. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Amsterdam
€1500 | 58 m2

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kinderdijkstraat. De oppervlakte is 58 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1500 | 58 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kinderdijkstraat. De oppervlakte is 58 vierkante meters. Woonruimte ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Kamer in Amsterdam
€1394 | 42 m2

Kamer te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 42 vierkante meters. De ..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?