Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


4 Kamer app. in Amsterdam
€1380 | 70 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bullewijkpad 3 B79. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder z..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam
€1150 | 48 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Barbusselaan. Het woonoppervlak bedraagt 48 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Amsterdam
€1450 | 25 m2

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 25 vierkante meters..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Amsterdam
€1032 | 58 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Staalmeesterslaan. Het woonoppervlak bedraagt 58 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam
€1500 | 43 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Burgemeester Hogguerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 43 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1500 | 129 m2

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 129 vierkante met..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam
€1500 | 70 m2

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 70 v..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1300 | 30 m2

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 30 vierkante meters. De ..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Amsterdam
€1200 | 37 m2

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Jisperveldstraat. Het woonoppervlak bedraagt 37 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de ..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam
€1288 | 70 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Leenhofstraat 79 1. De o..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?