Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Alkmaar
€750 | 28 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Alkmaar. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Amelandstraat. De opp..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Alkmaar
€880 | 34 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Alkmaar. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schoutenstraat. De opp..

Dit zoek ik
Gemeubileerde 3 Kamer app. in Alkmaar
€1395 | 100 m2

3 Kamer app. te huur in Alkmaar. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 100 vier..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Alkmaar
€875 | 34 m2

Te huur aangeboden in Alkmaar een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Schoutenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 34 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Alkmaar
€870 | 44 m2

Te huur aangeboden in Alkmaar een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Rogier van der Weydestraat. Het woonoppervlak bedraagt 44 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verde..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Alkmaar
€912 | 65 m2

Te huur aangeboden in Alkmaar een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Paternosterstraat. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zi..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Alkmaar
€1395 | 114 m2

In Alkmaar is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 114 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Cressantlaan. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt do..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Alkmaar
€1300 | 64 m2

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Alkmaar. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kreekwaard. De oppe..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Alkmaar
€1050 | 56 m2

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Alkmaar. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Stalpaertstraat. De opp..

Dit zoek ik
4 Kamer app. in Alkmaar
€1275 | 68 m2

4 Kamer app. te huur in Alkmaar. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 68 vierkante meter..

Dit zoek ik

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?