Huurprofielen zoekt dagelijks voor haar leden op basis van hun zoekopdracht. Hieronder het overzicht dat Huurprofielen in het verleden voor haar leden heeft gevonden. Indien een soortgelijke woning u aanspreekt, kunt u rechtstreeks een zelfde zoekopdracht aanmaken met kans op een vergelijkbare woning.
De resultaten van uw zoekopdracht staan in uw persoonlijke account nadat u zich heeft aangemeld.


2 Kamer app. in Zeist
€591 | 60 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Slotlaan. Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met d..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€1095 | 83 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Arnhemse Bovenweg . Het woonoppervlak bedraagt 83 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zake..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€950 | 35 m2

In Zeist is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 35 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: 2e Dorpsstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zeist
€995 | 74 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Voorheuvel. Het woonoppervlak bedraagt 74 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met d..

Dit zoek ik
Gemeubileerde Studio in Zeist
€950 | 65 m2

Te huur aangeboden in Zeist een Studio, gemeubileerd. Straatnaam is: 2e Dorpsstraat. Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopaf..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zeist
€650 | 91 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Laan van Vollenhove. Het woonoppervlak bedraagt 91 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied i..

Dit zoek ik
3 Kamer app. in Zeist
€1200 | 70 m2

3 Kamer app. te huur in Zeist. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarmin..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€630 | 68 m2

Te huur aangeboden in Zeist een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Laan van Vollenhove. Het woonoppervlak bedraagt 68 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de ve..

Dit zoek ik
2 Kamer app. in Zeist
€800 | 55 m2

Goed onderhouden 2kamer appartement gelegen in het centrum van Zeist. Op loopafstand van winkels en uitgaansgelegenheden. Het appartement ligt op de 1e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex Steynhove. Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en een groot gezamenlijk dakterras. Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten. Huurprijs is inclusief water en kabel. Kosten blokverwarming bedraagt â¬95,- per maand. Totale huurprijs is â¬890,- Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd. Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur. Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning. Verhuurkosten (huurder) Indien u deze woning gaat huren berekenen wij u eenmalig verhuurkosten. Deze verhuurkosten bedragen ⬠195,- inclusief btw (meer informatie op onze website). Algemeen Om in aanmerking te komen voor een Overbruggingsverhuur-woning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden. Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoal..

Dit zoek ik
Eengezinswoning in Zeist
€1100 | 130 m2

In Zeist is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 130 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Laan van Cattenbroeck. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruim..

Dit zoek ik

< vorige   1 - 11 - 21 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 67 - 77 - 87 - 97 - 107 - 117 - 127   volgende >

Schrijf u gratis in

Ik zoek woonruimte in:

Type:


Max. HuurWaarom Huurprofielen?

100+ woningen p.d.
Actief in 65 steden
Actueel aanbod
200+ verhuurders
Gratis inschrijven
Bekijk ervaringen


Help - F.A.Q.
Help - Faq
>> Schrijf u gratis in! <<
wachtwoord vergeten |  geen account?